Kunstgras leggen in Enschede

DAar zijn WE best goed in 

Kunstgras leggen in Enschede is vrijwel altijd mogelijk. Eén van de grootste voordelen van kwalitatief hoogwaardig kunstgras is namelijk dat het gelegd kan worden op de meest uiteenlopende ondergronden.

Het is zeker niet verplicht om het kunstgras te leggen op een zand- of kleigrond, wat vaak wel gedacht wordt. Kunstgras kan ook worden gelegd op onder meer bestrating en beton. Wel is het dan nodig om de ondergrond te nivelleren. U kunt kunstgras laten leggen op iedere ondergrond, zolang deze drainerend, vlak en stabiel is. Als dit niet het geval is, dan kunnen er uiteraard de nodige maatregelen worden getroffen om toch kunstgras te laten leggen in Enschede.

WAAROM KIEZEN VOOR KUNSTGRAS

DE VOORDELEN VAN KUNSTGRAS

1

ALTIJD MOOI GROEN

Wat natuurlijk opvalt aan een kunstgazon is dat het er altijd bijzonder mooi en groen bij ligt en op ieder moment van de dag oogt alsof u het net nog heeft gemaaid. 

2

KWALITEITSGRAS

Doordat we enkel gebruik maken van de beste kwaliteit gras van de nieuwste generatie ziet het er bovendien precies uit als echt natuurlijk gras.

3

BIJNA GEEN ONDERHOUD

Ons gras heeft echter als bijkomend voordeel dat heel veel gemakkelijker is in het onderhoud. In tegenstelling tot de kunstgazons van andere leveranciers hoeft ons gras bijvoorbeeld al niet eens meer bezand te worden.

4

EENVOUDIG TE REINIGEN

Reinigen van uw kunstgrasmat doet u heel eenvoudig met behulp van een nylon bezem, een bladblazer of een bladhark.

Professioneel kunstgras leggen in Enschede

altijd zeker van perfect gelegd kunstgras voor jarenlang plezier

 

U kunt diverse soorten kunstgras laten leggen in Enschede. In veel gevallen is het sterk aan te raden om dit door een ervaren onderneming te laten doen. Bepaalde soorten kunstgras kunnen relatief eenvoudig worden gelegd, maar er zijn ook zeker kunstgrassoorten die zeer lastig te leggen zijn. Bij het kunstgras leggen in Enschede is het bijvoorbeeld heel belangrijk dat het kunstgras perfect gepositioneerd wordt. 

Hierna kunnen de rollen worden gelijmd. Als de positionering niet volledig juist is, dan kunnen de lijmnaden zichtbaar blijven of de naden kunnen los schieten van elkaar. Dit is ronduit zonde. Daarom is het verstandiger om kunstgras te laten leggen in Enschede. U bent dan altijd zeker van een professionele installatie van uw kunstgras.

Marco Rinket

Kunstgras Twente

‘Onze vakbekwame en ervaren medewerkers zijn allround en beheersen elke discipline. Daardoor kunnen we duidelijk, praktisch en kostenbesparend werken. Zo helpen we u graag bij de aanleg van uw droomtuin.’

Wilt u kunstgras laten leggen in Enschede?

Kunstgras leggen in Enschede is één van de services die wij u aan kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij ook kunstgras leggen in de omgeving, zoals in Oldenzaal,  Almelo of Hengelo. U kunt bij ons diverse soorten kunstgras aanschaffen en wij kunnen dit kunstgras vakkundig leggen in Enschede. U profiteert van een aantrekkelijk tarief en een mooi resultaat waar u jarenlang van kunt genieten. Uiteraard kunt u altijd eerst meer informatie aanvragen over het laten aanleggen van kunstgras in Enschede.

Kunstgras leggen zelfs op hellingen

Het is aan te raden om kunstgras te leggen op een vlakke ondergrond, maar dit betekent niet dat het onmogelijk is om kunstgras te leggen op een helling. Dit is zeker wel mogelijk, maar ook hier geldt dat u het kunstgras beter kunt laten leggen door een professional in Enschede. Aan de bovenzijde dient het kunstgras verankerd te worden wanneer er sprake is van een vrij steile helling. Als u het kunstgras laat leggen in Enschede door een vakkundige onderneming, dan bent u er zeker van dat u ook kunt genieten van een mooi gazon op een helling.

onze ERVARING MET KUNSTGRAS leggen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het verwerken en leggen van diverse kunstgrassoorten.

wilt u meer informatie?

neem vrijblijvend contact op

MARCO RINKET

KUNSTGRAS
TWENTE

 

INFO

06-53 76 80 88