Kunstgras Twente

 

PERFECT GELEGD

Kunstgras Twente legt kunstgras perfect in uw tuin

 

 

Kunstgras Twente

 

ERVARING MET KUNSTGRAS

De vakmensen van Kunstgras Twente weten waarover ze praten: niet van echt te onderscheiden kunstgras

 

Wij komen uw kunstgras leggen

geniet van een prachtige tuin,
zonder het onderhoud

 

Kunstgras leggen verdient veel aandacht. Veel mensen gaan zelf kunstgras leggen en komen er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden achter dat dit helemaal niet zo eenvoudig is als dit wellicht lijkt.

Het is zo dat niet iedere soort kunstgras op dezelfde wijze kan en mag worden gelegd. Iedere kunstgrassoort heeft specifieke kenmerken en eigenschappen. Het is belangrijk dat hier goed rekening mee gehouden wordt bij het leggen van kunstgras.

Uiteindelijk wilt u natuurlijk kunnen profiteren van een mooi kunstgrasgazon. Om dit zeker te stellen is het aan te raden om het kunstgras te laten leggen door een professional.

KUNSTGRAS WAAR U WILT

Wij kunnen kunstgras leggen in heel Twente.  Op deze manier kunt u dus iedere gewenste ruimte omtoveren tot een prachtig groen paradijsje, waar u vervolgens heerlijk kunt gaan zitten om te relaxen en te genieten. Voor u kinderen vormt het gras daarnaast een ideale locatie om op te spelen. Het is lekker zacht en comfortabel en het nodigt ze uit tot urenlang speelplezier.

KUNSTGRAS IN DE TUIN

Of het nu gaat om uw voortuin of achtertuin of juist uw balkon of dakterras, onze prachtige kunstgazons zullen overal fantastisch floreren. Het enige waar voor gezorgd dient te worden is dat de ondergrond voldoende geëgaliseerd is. Als wij kunstgras bij u komen leggen kunnen we dit natuurlijk voor u doen.

KUNSTGRAS OP KANTOOR

Onze kunstgazons liggen prima op allerlei onderlagen, zoals asfalt, beton, bestaande bestrating, een lavalaag of een zandbed. Kunstgras is bovendien uitermate geschikt voor gebruik zowel binnen- als buitenshuis.

WAAROM KIEZEN VOOR KUNSTGRAS

DE VOORDELEN VAN KUNSTGRAS

1

ALTIJD MOOI GROEN

Wat natuurlijk opvalt aan een kunstgazon is dat het er altijd bijzonder mooi en groen bij ligt en op ieder moment van de dag oogt alsof u het net nog heeft gemaaid. 

2

KWALITEITSGRAS

Doordat we enkel gebruik maken van de beste kwaliteit gras van de nieuwste generatie ziet het er bovendien precies uit als echt natuurlijk gras.

3

BIJNA GEEN ONDERHOUD

Ons gras heeft echter als bijkomend voordeel dat heel veel gemakkelijker is in het onderhoud. In tegenstelling tot de kunstgazons van andere leveranciers hoeft ons gras bijvoorbeeld al niet eens meer bezand te worden.

4

EENVOUDIG TE REINIGEN

Reinigen van uw kunstgrasmat doet u heel eenvoudig met behulp van een nylon bezem, een bladblazer of een bladhark.

het oog wil ook wat: daarom bevelen wij u kunstgRAS aan

Nooit meer last van ongelijke delen of droge gedeeltes in uw grasmat. Met het leggen van kunstgras zorgt u er voor dat uw tuin een werkelijk oogstrelend plaatje wordt!

kunstgras laten leggen door een professionaln

schakel onze vakmensen in

In veel gevallen is het verstandiger om kunstgras te laten leggen door vakmensen. Hier zijn meerdere redenen voor. Op de eerste plaats is het zo dat het kan voorkomen dat de garantie niet geldig is wanneer er schade ontstaat tijdens het zelf aanleggen van het kunstgras.

Als kunstgras niet professioneel wordt gelegd, dan kan er schade ontstaan die had kunnen worden voorkomen door een expert in te schakelen. Daarnaast is het zo dat vakmensen beschikken over de benodigde gereedschappen voor het leggen van kunstgras. Wanneer professionals uw kunstgras leggen, dan heeft u altijd volledige garantie. Uiteraard weet u daarnaast ook zeker dat het kunstgras aan alle normen en eisen voldoet.

Marco Rinket

Kunstgras Twente

‘Onze vakbekwame en ervaren medewerkers zijn allround en beheersen elke discipline. Daardoor kunnen we duidelijk, praktisch en kostenbesparend werken. Zo helpen we u graag bij de aanleg van uw droomtuin.’

Kunstgras leggen in patroon

Er zijn mensen die de hele buitenruimte willen voorzien van kunstgras, gewoon om te kunnen genieten van een mooi kunstgrasgazon. Natuurlijk is dit heel goed mogelijk met kunstgras. Een heel groot voordeel van kunstgras is wel dat het ook te leggen is in speelse vormen en patronen. U kunt kunstgras laten leggen in vierkanten, driehoeken, cirkels of andere (on)regelmatige figuren. Uiteraard is het ook in dit geval sterk aan te raden om het kunstgras te laten leggen door professionals. Vakmensen met een ruime ervaring in het leggen van kunstgras kunnen iedere vorm voor u realiseren, op professionele wijze.

Professioneel en vakkundig kunstgras leggen

Kunstgras biedt eindeloos veel voordelen. Het is lekker zacht om op te recreëren, ook voor kinderen en huisdieren, het is onderhoudsvriendelijk en blijft altijd mooi groen. Voor de aanschaf en aanleg van kunstgras bent u bij ons van harte welkom. Wij kunnen professioneel en vakkundig kunstgras leggen voor particulieren en bedrijven. Wij hebben een ruime ervaring in kunstgras leggen en zijn goed bekend met verschillende kunstgrassoorten. Dit doen we in de hele regio Twente. Dus ook in Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal

onze ERVARING MET KUNSTGRAS leggen

Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het verwerken en leggen van diverse kunstgrassoorten.

wilt u meer informatie?

neem vrijblijvend contact op

MARCO RINKET

KUNSTGRAS
TWENTE

 

INFO

06-53 76 80 88